• MailFacebook

Hos Anker Bjerre A/S prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt – og passer derfor godt på dine oplysninger. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for Anker Bjerre A/S måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, eller på anden måde er i kontakt med Anker Bjerre A/S.
 

Dataansvarlig

Anker Bjerre A/S
Elkjærvej 110
7500 Holstebro
Tlf. 9612 1010
www.ankerbjerre.dk
info@ankerbjerre.dk
CVR: 20200472


Indsamling af persondata

Anker Bjerre A/S indsamler data gennem elektronisk henvendelse, herunder på virksomhedens hjemmeside, sociale medier (YouTube, Facebook, Instagram og LinkedIn), opkald, sms, mail samt når der indgås aftaler med gæster, kunder og leverandører om tilbud, ordre og levering – ifm. køb og salg – af forskellige serviceydelser og produkter.

Vi indsamler persondata, som f.eks. omfatter:
• Virksomhedsnavn
• Kontaktnavn(e)
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mailadresse
• Betalingsbetingelser
• Leveringsønsker
• EAN-nummer (kommunal)
• CVR-nummer (erhverv)
• Ordrehistorik

Anker Bjerre A/S kan indsamle persondata via videoovervågning – det sker som et led i kriminalitetsforebyggelse og fungerer derudover som tryghed for både medarbejdere, kunder og andre besøgende. Vi indsamler også persondata hos offentlige og registre som CVR-registret, telefonbogsoplysninger mm. 

Sociale medier
Som bruger af Facebook og Instagram er vores virksomhedssider underlagt Facebooks persondatapolitik. Anker Bjerre A/S indsamler ikke selv yderligere persondata om de besøgende på vores virksomhedssider på disse medier end det udbyderen, Facebook, gør. Her kan du læse yderligere om Facebooks persondatapolitik: https://www.facebook.com/business/gdpr

Hjemmeside – Cookies
Vi anvender cookies fra Google Analytics for at måle trafikken på hjemmesiden. Disse oplysninger benyttes til at forbedre vores hjemmeside, tilpasse vareudbuddet, øge vores service og dermed give en bedre brugeroplevelse.
Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan du indstille din browser til automatisk at afvise cookies eller underrette dig, hver gang en hjemmeside anmoder om at gemme cookies. Benyt din browsers hjælpefunktion for at få flere oplysninger eller se vejledning på http://minecookies.org/cookiehandtering

Google (Analytics – vi henviser til Googles datapolitik på https://cloud.google.com/security/gdpr/)

Nyhedsbreve
Ved tilmelding til nyhedsbreve angiver du dit navn, mailadresse og fagligt interesseområde. Formålet med dette er at kunne sende relevante informationer og tilbud tilpasset dine interesser. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du samtidig, at vi må sende mails til dig. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Billeder og video
Vi bruger billeder og film, vi selv tager og modtager fra kunder, samarbejdspartnere eller leverandører. Billeder og film bliver brugt i markedsføringssammenhæng bl.a. på vores hjemmeside, på de sociale medier og/eller på præsentationer i forbindelse med arrangementer, udstillinger og lignende. Når vi bruger billeder og film, hvor andre er involveret heri, sker det på baggrund af samtykkeerklæringer, som sikrer brugsrettighederne. Du kan altid trække dit samtykke tilbage, med fremadrettet virkning.

Billeder og film kan blive brugt følgende steder:
• www.ankerbjerre.dk
• Sociale medier (Facebook, Instagram m.m.)
• Præsentationer
• Tryksager
• Reklameartikler
• Infoskærme
• Pressemeddelelser og andet redaktionelt materiale
• Internt fotogalleri


Overordnet formål med indsamling af persondata

• Fysisk tryghed / sikkerhed for ansatte og besøgende
• Analyse og statistik på virksomhedens online medier
• Bogholderi og regnskab
• Markedsføring
• Optimering på kunders brugeroplevelse
 

Overdragelse af persondata til databehandlere

Persondata kan blive videregivet til tredjeparter, f.eks. samarbejdspartnere & leverandører, herunder ifm. programmer til hjemmeside og regnskab samt vedr. forsendelse/transport af produkter. Anker Bjerre A/S kan også videregive persondata til offentlige myndigheder og politi, hvis videregivelsen er påkrævet i henhold til relevant lovgivning. 
Udvekslingen af data er nødvendig af hensyn til b.la. garanti på dit produkt samt for at kunne opfylde salgs- og leveringsforpligtelser og for at kunne optimere ift. markedsføring.
 

Opbevaring og sletning af persondata

Vi opbevarer kun persondata, så længe det er nødvendigt i forhold til det oplyste formål.


Sikkerhed

Sikkerheden omkring dine persondata er vigtig for os. Vi følger tidssvarende standarder for at beskytte de persondata, som er håndteret af os i henhold til de risici relateret til sådanne data og vores behandling heraf.
Hvis du har spørgsmål omkring sikkerheden omkring dine persondata, kan du kontakte os via kontaktinformationen indeholdt i denne politik.
Ved betalinger med betalingskort, sendes kortoplysninger krypteret til vores betalingsudbyder (Nets). Anker Bjerre A/S har derfor på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger.


Hvis du søger job hos Anker Bjerre A/S

Hvis du ansøger om et job hos os, behandles følgende personoplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, e- mailadresse samt de oplysninger, der eventuel efterspørges i jobopslaget, og hvad du i øvrigt sender med din ansøgning. Vi bruger oplysningerne til at behandle din ansøgning, så vi kan give dig svar og eventuel kontakte dig vedrørende uddybende spørgsmål. Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver accept hertil ved f.eks. at sende din jobansøgning via en tredjepart. Hvis du bliver ansat hos Anker Bjerre A/S, gemmer vi dine oplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik for medarbejdere, som findes i personalehåndbogen. Hvis du ikke tilbydes ansættelse, gemmer vi dine oplysninger i op til seks måneder, efter at kandidaten er fundet, hvorefter vi sletter dem. Dette gør vi for at sikre os, at den rette ansøger er fundet samt ved eventuelle spørgsmål vedrørende fravælgelse. Du kan til enhver tid give os besked om, at du ønsker dine oplysninger slettet. Som udgangspunkt sletter vi uopfordrede ansøgninger, vi ikke kan bruge.
 

Rettigheder og indsigelse

I henhold til persondataforordningen, har du ret til at gøre indsigelse mod registreringen af dine persondata, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Anker Bjerre A/S på info@ankerbjerre.dk. Vi vil indenfor en måned efter modtagelsen af din anmodning, imødekomme din henvendelse. Såfremt du ønsker at klage over behandling af dine persondata til en ekstern myndighed, skal sådanne klager fremsendes til tilsynsmyndigheden i dit EU-hjemland. I Danmark vil dette være Datatilsynet – www.datatilsynet.dk

  • Anker Bjerre A/S

    Elkjærvej 110, Mejrup
    7500 Holstebro

    Tlf. 96 12 10 10
    info@ankerbjerre.dk
    Heldumvej 63
    7620 Lemvig

    Tlf. 97 82 03 44
  • Åbningstider
    Mandagkl. 07.30-16.30
    Tirsdagkl. 07.30-16.30
    Onsdagkl. 07.30-16.30
    Torsdagkl. 07.30-16.30
    Fredagkl. 07.30-16.30
    LørdagKl. 09.00-12.00 (Lemvig lukket)
    SøndagLukket
    Åbningstider
    Værksted
    Man-tors kl. 07.30-16.00
    Fredag kl. 07.30-15.00